Palago Játékkészlet

A rejtélyes Palagónia lakói megannyi szórakoztató kihívást tartogatnak számodra. A kirakó játék mellett kétszemélyes komoly stratégiai-, illetve többszemélyes családi játék is játszható az igazán egyszerű mintázatú lapkákkal.

A készlet tartalma:

  • 48 lapka,
  • 2 Palago dobókocka,
  • zsák,
  • játékleírás.

Cameron Browne Angliában élő ausztrál származású matematikus rajzolta meg a Palago lapkák mintázatát. Ahogy több lapkát leteszel egymás mellé, azok szinte maguktól kapcsolódnak össze az illeszkedő színeikkel és alakítanak ki különböző alakzatokat.

Egy kis fantáziával már láthatók is Palagónia lakói (mint például a Palacsiga), akiket magyarul Palántáknak neveztünk el. Már számos palántát felfedeztünk és Te is megismerheted őket kirakóink között. Azonban számodra is nyitva áll a lehetőség újabb palánták felfedezésére, ha Palago lapkáiddal megpróbálsz újabbakat alkotni.

A lapkák arra is alkalmasak, hogy komoly stratégiai játékot (Palago) vagy szórakoztató társasjátékot (Palagónia) játssz velük barátaid, családod társaságában vagy akár a világ más tájain élő játékosokkal az interneten keresztül.

A Palago magyar honlapján további részleteket találhatsz.

A nemzetközi honlaphoz klikkelj ide!